POZNAN

Poznań er en af de ældste byer i Polen, anlagt som en borg i 700- eller 800-tallet mellem floderne Warta og Cybina. I 900-tallet beboede den vestslaviske stamme, polanerne, området. Stammen kom til at dominere de øvrige stammer, i det der i dag kendes som Polen. Byen fik Magdeburgrettigheder i 1253. Som en af ​​de ti største og mest indflydelsesrige byer i Polen havde Poznań ret til at deltage i valget af konger i Polen (efter indførelsen af ​​et valg i 1569). Poznań blev underlagt Preussen ved Polens 2. deling i 1793 og genvandt, som resten af Polen, først sin selvstændighed i 1918. Fra 1939 til 1945 var Poznań besat af Nazityskland.


Poznan udmærker sig også som et mekka for ølentusiaster eller turister som nyder gastronomi og godt øl

I Posnan er der tid til at nyde livet, om det er kulturelt eller eller ren afslapning med en kold øl eller kærestetur med lækker mad krydret med øl af høj kvalitet. Vi guider dig til de gode øloplevelser i Poznan. Klik på billederne og få information om de gode ølbarer, spisesteder og interresante steder i byen som er et besøg værd.


Hjælp os med opdateringer

Besøger du Poznan og finder gode ølsteder der ikke er med her på siden, vil vi blive glade for at få din information. Du kan sende information HER!


Eksterne link

Vi er ikke sat i verden for at opfinde den dybe tallerken. Vores link henviser ofte til eksterne sider med indhold der er relevant og informativt for området du klikker på

Vi holder lagersalg på udvalgte lørdage


Følg med på facebook.

Copyright © All Rights Reserved