Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Ninkasira
CVR-nr. 17629883

Humlestien 2

4030 Tune

+45 31 60 50 50

Betaling

hos Ninkasira kan der betales med følgende betalingsløsninger
Visa/Dankort
Mastercard

Ved afhentning på lager kan der også foretages betaling med mobilepay

Beløbet trækkes først på dit kort når varene afsendes fra Ninkasira.dk. Der kan aldrig trækkes et større
beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
Levering
For at få leveret dine varer skal du betale fragt. Fragtpris oplyses særskilt ved bestilling
Ved køb for mere end kr. 599,- er levering gratis. Levering sker med forskellige pakketranspotører til en pakkeshop i nærheden af din leveringsadresse

Fortrydelsesret
Der gives ikke fortrydelsesret, da vi handler med fødevarer, som ikke er omfattet af de normale 14 dages fortrydelsesret. Skulle du aligevel komme i den situation at du har købt en øl du fortryder, kan du kontakte os på mail, så vil vi sammen se om vi kan finde en løsning.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Ninkasira.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten vil dog være afgrænset til varens naturlige holdbarhed, idet der er tale om salg af fødevarer. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug/opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Ninkasira

Humlestien 2

4030 Tune

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Vi modtager IKKE pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Ninkasira og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Ejer af Ninkasira har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Oplysninger afgivet til Ninkasira.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos Ninkasira har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ninkasira via e-post til: mail@ninkasira.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@ninkasira.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
E-mail: kfst@kfst.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1.februar 2019